Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Így dekoráld az otthonodat olcsón!

Így dekoráld az otthonodat olcsón!

Beköszöntöttek a szürke, hideg hétköznapok a legtöbb időt otthon fogjuk tölteni és bezárkózunk. Mi mást is tehetnénk, mint ez idő alatt csinálunk valami hasznosat is és pénztárcabarát módon szebbé varázsoljuk otthonunk! Szuper megoldás erre a FlexWall pvc falpanelek, melyekhez szakember sem szükséges! 

Egy szebb otthon mindenkinek a vágya! Felújítás, vagy új otthon kialakításakor a falak dekorálásával is nagyon jó megoldások születhetnek! A FlexWall pvc falpanelek nem csak egyszerű dekorációs elemek, hanem a segítségükkel kialakíthatunk vele tv falat, ágyvéget, előszoba faldekorációt, konyhai falburkolatot, vagy egyéb design falfelületet. 

 

Előnye, hogy mindezt házilag, szakember nélkül is megtehetjük, mellyel időt és pénzt takaríthatunk meg! Nem szükséges hozzá semmilyen szaktudás, vagy szerszám, pár óra alatt csodálatos eredményt érhetünk el!

A panelek további előnye, hogy hajlítható, így rakhatjuk íves felületekre, külső- és belső sarkokba. Az anyaga vízálló és könnyen tisztítható. Jelenleg több mint 170 mintában kapható, így mindenki talál számára megfelelőt színben és stílusban! A panelek felülete 3D-s, jól utánozzák az eredeti fa, kő, csempe, vagy tégla mintázatát. A paneleket nem kell festeni, nem ígényelnek semmilyen utólagos felületkezelést. Ragasztóval kell felrakni és mivel egy könnyű anyag, így megbízhatóan a falra rögzíthető. Árban is nagyon kedvező, így mindenki számára elérhető termék! Négy éve forgalmazzuk és a számtalan pozitív visszajelzés és referencia képek is a terméket igazolják! 

 

A 170 minta 3 kategóriába sorolható. Ezek a következők: famintás, kőmintás, csempe mintás. 

MEGNÉZEM A KŐMINTÁS PANELEKET

A kőmintás változatok a szürke, kék és beige, barna színekben pompáznak. Rusztikusabb és modernebb minták egyformán megtalálhatók a palettán. Ezek a panelek is jól mutatnak a lakás bármely részén, jól utánozva a valódi kő szépségét. 

kőmintás pvc falpanelek

 

 

MEGNÉZEM A CSEMPEMINTÁS PANELEKET

Tedd szebbé a konyhát, vagy a fürdőszobát a csempemintás pvc falpanelekkel. Klasszikus és letisztult, modernebb minták is rendelkezésre állnak. Nagyon jó kávés, vagy gyümölcsös konyhai paneleket találsz, mely jól mutat a pult feletti részen. De az egyszerűbb mozaik, vagy metrocsempe minták is nagyon kedveltek és divatosak.

 

 

MEGNÉZEM A FAMINTÁS PANELEKET

A famintás panelek között számos fa mintázattal találkozunk a barna és szürke színek számos árnyalatában. A sötét tölgytől egészen a világos bükk színekig. A minták között antik és modern felületek is találhatóak, melyek jól mutatnak a nappaliban, vagy az előszobában is. Készülhet belőle tv fal, vagy lábazat. 

Ha fal, akkor falpanel! Ha falpanel, akkor KERMA! 

 

flexwall pvc falpanelek

Keresés